Peter De Bruyn van Zelfstandigen.be

Stokbroekx & Stokbroekx is een boekhoudkantoor van de nieuwe generatie. Hun doel?
Zelfstandige ondernemers, vrije beroepers en kmo-zaakvoerders met meer succes laten ondernemen door strategische coaching, fiscale begeleiding en boekhoudkundig advies. Het kantoor is een coach, cijferaar én klankbord voor ondernemers en streeft ernaar om ondernemen gemakkelijker en aangenamer te maken.

Omdat de dagen van Frank en Luc ook maar 24 uur tellen en ze hun klanten de beste dienstverlening willen bieden, zochten en vonden ze met Nadine een boekhoudkundige medewerker die de lat even hoog legt als zijzelf. Het resultaat? Een vlotte samenwerking, puntgave boekhoudingen en tevreden klanten. En een plus voor Nadine, want boekhouding is haar passie en dankzij Stokbroekx & Stokbroekx kan ze die blijven uitoefenen.

Voorbereidend inputwerk

Frank Stokbroekx: “Een aantal van onze klanten zijn net niet groot genoeg om een voltijdse boekhouder in dienst te nemen, maar hebben wel nood aan een korte opvolging van hun boekhouding. Daarom hebben we Nadine ingeschakeld om voor ons bij die klanten het voorbereidende inputwerk te doen. Zij werkt halftijds als bediende voor ons. Ze boekt de aankoop- en verkoopfacturen en zorgt ervoor dat de financiële kant tot in de puntjes in orde is. Merkt ze dat een onderneming te kampen heeft met minder goede betalers? Dan neemt ze ook het debiteurenbeheer voor haar rekening. Want facturen die op tijd worden betaald, zijn essentieel voor een gezonde cashflow.”

Meerwaarde voor de klanten

Frank noemt de hulp van Nadine een echte meerwaarde voor zijn kantoor en zijn klanten: “Dankzij de aanpak van Nadine zijn wij én onze klanten op alle vlakken gerust. De dossiers die zij heeft behandeld, zijn altijd helemaal in orde. Ze is zeer nauwgezet, kent haar vak en denkt heel erg mee. Ze is to the point en zal het nooit nalaten om te zeggen waar het op staat, als dat in het voordeel van de klant is. En we merken dat dat op prijs wordt gesteld. Onze klanten spreken altijd zeer lovend over haar.”

Een win-win

Ook Nadine zelf is enthousiast over de samenwerking. Haar boekhoudkundige kennis is een meerwaarde voor haar klanten, want zo kan ze op meerdere vlakken met hen meedenken. Merkt ze dat de klanten van ADS&Meer te weinig boekhoudkundige ondersteuning krijgen? Dan zal ze met veel plezier Stokbroekx & Stokbroekx aanbevelen. Want Frank en Luc geven het advies dat elke hardwerkende zelfstandige ondernemer nodig heeft én verdient!

Wilt u net zoals de klanten van Stokbroekx & Stokbroekx dossiers die tot in de puntjes in orde zijn? Of streeft u ernaar om cashflowproblemen te vermijden met een nauwgezet debiteurenbeheer? Neem contact met ons op.