Testimonial Diane Thijs – L’art de beauté

Droomt u van een gezonde, stralende huid én een vitaal gevoel?

Dan moet u bij huidinstituut L’art de beauté in Hasselt zijn. Drijvende kracht Diane Thijs is een expert in huidanalyse en helpt u om de kwaliteit van uw huid te verbeteren en te behouden. Omdat ze als zelfstandige geen tijd wilde verliezen aan papierwerk, ging ze op zoek naar freelance hulp om orde in haar administratie te brengen.

Diane Thijs: “Als zelfstandige ondernemer werk ik lange dagen en heb ik nauwelijks tijd om mijn administratie te doen. Vaak was ik ’s avonds laat nog bezig met mijn facturering of post. Dat was zeer belastend en bovendien besteedde ik die tijd liever aan zaken waar ik goed in ben. Daarom besloot ik om freelance hulp voor mijn administratie te zoeken. Nadine van ADS&Meer is echt fantastisch. Ze doet werkelijk alles om je te helpen en reikt zelf ideeën aan om je administratie op orde te krijgen. Ze behandelt de post, geeft betalingen in, maakt een overzicht van de facturen…

Dankzij haar heb ik nu de tijd om mijn tweede carrièredroom waar te maken, naast mijn bestaande zaak: opleidingen geven in mijn specialisatie huidanalyse!”

Wilt u ook meer tijd besteden aan de dingen die u graag doet?