Testimonial Hoogmartens

“Flexibiliteit zit in het DNA van ADS&Meer, dat bleek al snel na onze eerste kennismaking.”

Allgrounders in infra. Het vat de evolutie van het familiebedrijf Hoogmartens, opgericht in 1963 en ondertussen in handen van de derde generatie, mooi samen. Van een aannemingsbedrijf voor het onderhoud en herstellen van wegen is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een echte allrounder op het vlak van infrastructuurwerken. Alles onder en boven de grond, dat is hun expertise. ADS&Meer begaf zich tijdens de samenwerking dan wel niet onder de grond, we namen wel een diepe duik in de administratie van dit veelzijdige aannemingsbedrijf. Tot grote tevredenheid van financieel manager Koen Hontis.

Geen groei zonder groeipijnen. Dat beaamt ook Koen Hontis. “Onze diensten en expertise zijn ontzettend gegroeid waardoor ook de werven en bijbehorende administratie omvangrijker en complexer zijn geworden. Toen we een tweetal jaar geleden een nieuw ERP-pakket aankochten, kwam daar wel wat extra werk bij kijken en moesten we op administratief vlak een stevige inhaalbeweging maken. Om ons intern team hierbij te ondersteunen, gingen we op zoek naar een flexibele en kwalitatieve externe partner.”

Meedenken

Wie ADS&Meer een beetje kent, weet dat flexibiliteit in ons DNA zit. “Dat bleek inderdaad al snel toen ik Nadine ontmoette. De samenwerking kon snel opgezet worden en in de periode die volgde, konden we ADS&Meer inzetten op basis van onze eigen noden. Hadden we een keer meer uren nodig dan aanvankelijk gepland? Of net iets minder? Het kon allemaal. En, wat ons ook snel opviel: het enthousiasme en de proactiviteit waarmee Nadine werkte. Het verwerken van bestel- en leveringsbonnen, boekhoudkundige ondersteuning, het optimaliseren van de voorraadlijsten: Nadine pikte het snel op, en dacht ook mee na over hoe onze administratie nog efficiënter kon. Met als resultaat: onze administratie die nu helemaal bijgewerkt en geoptimaliseerd is.”

“Als aannemingsbedrijf willen wij onze klanten altijd maximaal ontzorgen. Het was een verademing om dat ook eens zelf te kunnen ervaren (lacht). Want dat is echt wat ADS&Meer bij ons heeft gedaan: onze administratieve zorgen weggenomen.”

Zie je op tegen je administratie en ben je op zoek naar een betrouwbare partner die niets liever doet dan in je administratieve rompslomp duiken? ADS&Meer helpt je graag.