Testimonial Farm Fun

“Met ADS&Meer haal ik een expert in administratie in huis die altijd helemaal op de hoogte is van de laatste nieuwe wetgeving. Het zou me veel kosten om een werknemer op te leiden om dezelfde kennis te hebben en te behouden.”

Bent u op zoek naar een kei’koe’le teambuilding vol toffe denk- en doe-activiteiten? Dan moet u bij FarmFun zijn. Want daar kunt u in het unieke kader van een belevenisboerderij terecht voor een toffe teambuilding onder het goedkeurende oog van honderden koeien. Omdat Patrick en zijn vrouw Caroline allesbehalve wild worden van papierwerk, kiezen ze voor de administratieve ondersteuning van ADS&Meer.

Patrick: “FarmFun kent al enkele jaren een groeispurt. En dat is natuurlijk ‘farmtastisch’, maar het betekent ook een enorme toename in administratie. Daarom schakelden we enkele jaren geleden – op aanraden van mensen uit ons netwerk – ADS&Meer in. Een beslissing die we ons zeker niet beklagen!”

Gestructureerd, punctueel én flexibel

“De administratieve ondersteuning van ADS&Meer ontzorgt ons. We zijn niet alleen blij dat we al dat papierwerk niet meer zelf hoeven te doen, we hebben ook meer tijd voor onze corebusiness en de dingen die we zelf moeten doen. Jelka van ADS&Meer is heel gestructureerd en punctueel. Ze kent haar vak en we kunnen op haar rekenen. Bovendien is ze zeer flexibel. Normaal komt ze op woensdagvoormiddag. Komt dat een keertje niet uit? Dan past Jelka zich zonder problemen aan.”

Administratieve expert in huis

“Waarom ik voor freelance ondersteuning kies en geen administratieve kracht aanwerf? Omdat ik met ADS&Meer een expert in administratie in huis haal die altijd helemaal op de hoogte is van de laatste nieuwe wetgeving. Het zou me veel kosten om een werknemer op te leiden om dezelfde kennis te hebben en te behouden. Bovendien brengt Jelka de expertise van haar collega’s én haar ervaring uit andere bedrijven mee. Vaak kampen ondernemingen met dezelfde administratieve uitdagingen. ADS&Meer heeft daarvoor de oplossing in huis. En hun netwerk is natuurlijk een meerwaarde.”

Ook voor kleinere ondernemingen

“Ik kan ADS&Meer aan iedereen aanbevelen. Dat heb ik trouwens al gedaan. Ik denk dat er veel kleinere ondernemers zijn die niet weten dat freelance administratieve ondersteuning bestaat. Of die eraan twijfelen of zo’n ondersteuning wel kan voor hun business. Ik zou die ondernemers aanraden om contact op te nemen met ADS&Meer. Zeker als je – zoals wij – niet warm wordt van administratieve taken.”

Wilt u net zoals Patrick genieten van de freelance administratieve ondersteuning van een expert?