Testimonial Up-To-Date WebDesign

Je kmo-portefeuille door een professional laten opvolgen: “Ik kan het elke ondernemer aanbevelen”

Het succesvolle online marketingbedrijf Up-To-Date WebDesign uit Lanaken maakt al enkele jaren furore in de wereld van de online communicatie, onder andere dankzij zijn unieke social mediaprojecten en kmo-opleidingen op maat. Maar door dat succes ontstond er ook steeds meer behoefte aan hulp, meer bepaald op het vlak van de kmo-portefeuille. Bert Jans, mede-zaakvoerder, vertelt waarom hij koos voor de diensten van ADS&Meer.

In 2015 kwamen Ivan en Emiel Jans, de twee zonen van Bert Jans, met een uniek concept naar buiten: ondernemers helpen met het automatisch verspreiden van hun social media posts, door middel van één centrale publicatietool gebaseerd op standaard Google-diensten. Zo ontstond Up-To-Date WebDesign. “Ons bedrijf is niet per definitie een web- of IT-onderneming, maar speelt vooral de rol van online communicatiepartner.”

Kmo-portefeuille

Een belangrijk onderdeel van die adviesrol is het geven van opleidingen. “Up-To-Date WebDesign creëert voor elke klant namelijk een geheel eigen schrijf- en publicatieprogramma via Google, een gelicentieerd online marketingsysteem waarmee hun bedrijf het beste online resultaat kan behalen. Een opleiding op maat van het project is daarbij onmisbaar. Via de kmo-portefeuille kunnen klanten hiervoor financiële steun van de overheid krijgen.” En dat leidde tot grote drukte op administratief vlak bij Up-To-Date WebDesign, want het bijhouden van de regels, inschrijvingen en financiële opvolging omtrent de kmo-portefeuille vergt heel wat werk. “Toen onze officemanager het bedrijf verliet, kwamen we plots handen te kort. Gelukkig botste ik online op ADS&meer en ben ik in contact gekomen met het team ADS&Meer. Als snel bleek de kmo-portefeuille geen geheimen voor ADS&Meer kende, en ze namen de volledige bijbehorende administratie op zich.”

Kmo-portefeuille administratie:

  • Opmaken van offertes voor opleidingen en adviestrajecten
  • Opmaken van een gestructureerd overzicht van de aanvragen
  • Opvolgen van offertes
  • Opvolgen van aanvraag tussenkomst kmo portefeuille
  • Opvolgen van storting eigen bijdrage
  • Opmaken van facturen
  • Opvolgen betaalknop

Punctueel en efficiënt

Niets dan lof over de manier waarop ADS&Meer insprong bij Up-To-Date WebDesign. “We waren op zoek naar iemand die punctueel was en efficiënt kon werken. En dat was het team ADS&Meer ten voeten uit. De samenwerking was hartelijk én to-the-point.” Toen Lucia werd aangenomen als nieuwe officemanager bij Up-To-Date WebDesign, stond het ADS&Meer team trouwens ook graag in voor haar training over alle zaken rond de kmo-portefeuille. “Dat is toch de definitie van échte ontzorging: dat een administratief bedrijf niet alleen het gevraagde werk doet, maar ook zorgt voor een goede overdracht naar de volgende verantwoordelijke. Ik kan het iedereen aanbevelen: tijdelijk of op lange termijn, schakel de administratieve hulp in die je nodig hebt. Je doet jezelf, je team en je resultaten er een geweldig plezier mee!”

Ben je benieuwd naar de ondersteuning die ADS&Meer je kan bieden bij het aligneren en simplificeren van je kmo-portefeuille? Lees er hier meer over.