Testimonial Tekstueel

Bent u op zoek naar copywriters die uw boodschap krachtig op papier zetten en uw lezers doen watertanden?

Dan is copywritingbureau Tekstueel uit Hasselt de place to be. Taalvirtuoze en zaakvoerster Sara Reymen wilde meer tijd voor haar passie – schrijven – en zocht daarom hulp voor haar administratie, facturering en debiteurenbeheer.

Sara Reymen: “Ik ben niet alleen begonnen met een copywritingbureau omdat ik wilde ondernemen, maar vooral omdat ik heel graag schrijf. Helaas merkte ik dat ik almaar meer tijd besteedde aan coördinatie en administratie. Van zelf schrijven kwam er niet zo veel meer in huis. Dus was het tijd om in te grijpen en mijn administratie uit handen te geven. Nadine levert schitterend werk. Ze neemt de algemene administratie, de facturering en het debiteurenbeheer voor haar rekening. Daarnaast doet ze ook de volledige opvolging van de verkoop van mijn boek. Nadine is een echte meerwaarde voor Tekstueel.

Ze is heel correct en bijzonder empathisch. Ze weet wat het is om te ondernemen en zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossing voor administratieve vraagstukken. Kortom: ze doet waar ze goed in is en daardoor heb ik opnieuw meer tijd en ruimte om te doen waar ik goed in ben!”

Wilt u ook geen kostbare tijd meer verliezen aan uw administratie? Neem contact met ons op.