Testimonial Tekstueel

Tekstueel is een tegendraads copywritingbureau. De missie van het schrijversteam? Commerciële teksten schrijven waarmee bedrijven zich onderscheiden en hun klanten overtuigen. De specialiteit van het huis: teksten serveren die de lezers én Google doen watertanden. Omdat zaakvoerster Sara Reymen meer tijd wilde creëren voor haar corebusiness en een klantvriendelijke oplossing zocht voor haar debiteurenbeheer, koos ze voor de professionele ondersteuning van ADS&Meer.

Sara: “Tekstueel is op korte tijd snel gegroeid. Dat is natuurlijk fantastisch, maar het betekende ook een aanzienlijke stijging van de werkdruk. Er kwamen almaar taken bij en ik moest nog meer tijd besteden aan mijn administratie. Daar was ik minstens een halve dag per week mee bezig. Vaak ook meer. Als je weet dat ik ook verantwoordelijk ben voor de coördinatie en follow-up van al onze projecten, dan begrijp je dat ik niet veel tijd meer had voor datgene wat ik het liefste doe: schrijven. Ik moest dus een oplossing vinden en riep de hulp in van ADS&Meer.”

Flexibele oplossing

“Ik krijg nu een halve dag per week ondersteuning van ADS&Meer. En ze doen dit super. Wanneer ze vertrekken, hoef ik maar een blik te werpen op hun rapportering om volledig op de hoogte te zijn van de administratie en het debiteurenbeheer. ADS&Meer komt naar ons kantoor en dat is heel handig. Zo maken ze echt deel uit van het team en hebben ze voeling met ons bedrijf. En als je haar in drukke periodes of bij dringende zaken eens vraagt om buiten die halve dag facturen te maken of offertes op te vragen, is dat nooit een probleem.”

Meedenkende partner

“ADS&Meer doet meer dan louter uitvoeren wat ik hun vraag. Ze doen suggesties als ze denken dat iets efficiënter of beter kan. Ze werken ook heel zelfstandig en hebben aan een half woord genoeg om te weten wat ze moeten doen. En ze hebben affiniteit met ondernemen. Dat merk je aan hun debiteurenbeheer, ze zetten klanten aan tot betalen met veel respect voor de bestaande relatie. Dat is een echte meerwaarde.

Ben je als kmo op zoek naar professionele administratieve ondersteuning zonder de kost van een vaste aanwerving? Dan moet je bij ADS&Meer zijn!”

Wilt u net zoals Sara genieten van een flexibele oplossing van uw administratieve uitdagingen? Neem dan gerust contact op met ADS&Meer.

Wilt u net zoals Sara genieten van een flexibele oplossing van uw administratieve uitdagingen?