Testimonial OpmerKelijk

Katlijn Voordeckers is strategische brandingexpert van OpmerKelijk, een Branding & Communication Agency & Academy. Ze versterkt en bedenkt merken voor ondernemers en bedrijven die hun volgende groeistap willen zetten. Samen met haar team pakt ze je merk aan vanuit een strategische, creatieve én economische onderbouw. Omdat ze zich vooral wil bezighouden met haar corebusiness, besteedde ze haar administratie en facturering met plezier uit aan administratieve freelancer Nadine Leyser.

Katlijn Voordeckers: “Ik heb geen tijd en vooral geen zin om ’s avonds en in het weekend tijd te besteden aan mijn administratie en facturering. Die tijd reserveer ik liever voor mijn business, mijn gezin en mijn vrienden. Ik kende Nadine van het OndernemersForum van UNIZO en het klikte onmiddellijk tussen ons. Toen de persoon die mijn administratie deed ermee stopte, was mijn keuze snel gemaakt. Nadine doet nu mijn facturering en beheert wat ik ‘de lijsten van OpmerKelijk’ noem. Ze volgt de inschrijvingen op voor mijn trainingen en coachingtrajecten en zorgt ervoor dat ik een mooi overzicht heb van wie, wat en wanneer. Ook zie ik in één oogopslag mijn volledige facturering en volgt Nadine de betaalde en niet-betaalde facturen op. Zo bespaar ik heel veel tijd.

Nadine is heel professioneel en legt veel beroepsernst aan de dag, maar is ook een hele toffe, warme persoonlijkheid die mij als zelfstandige een waardevol en vertrouwelijk klankbord geeft. En dat is heel belangrijk, want het is voor ondernemers een grote stap om hun administratie en facturering aan iemand anders toe te vertrouwen. Maar met Nadine verliep dat probleemloos! Ze heeft de spirit van een ondernemer en ze denkt echt met je mee. Ik zou haar niet meer kunnen missen.”

Bent u op zoek naar een administratieve freelancer in de regio Limburg?