Peter De Bruyn van Freelance Vlaanderen

Freelance Vlaanderen is een onafhankelijk online platform voor freelancers in België.

De website is een ware schatkist aan informatie die freelancers ondersteuning en praktische oplossingen biedt voor alle uitdagingen die hun pad kruisen. Omdat een mens maar twee handen heeft en zijn tijd liever spendeert aan dingen die hij leuk vindt, besteedde initiatiefnemer Peter De Bruyn zijn facturering en debiteurenbeheer uit aan ADS&Meer.

Peter De Bruyn: “Administratie, facturering en betalingsopvolging zijn drie zaken waarvoor je veel tijd én nauwgezetheid moet hebben. Twee zaken die je niet met mij kunt associëren. Ik houd me liever bezig met mijn corebusiness: starters en zelfstandigen ondersteunen. Daarom ben ik zo blij met Nadine, een perfectionistische dame die alles checkt en dubbelcheckt. Ik vertrouw blindelings op haar, want ze is heel sterk in wat ze doet. Ze werkt proactief en communiceert zeer vlot, waardoor ik tijd bespaar. Zo heb ik meer ruimte voor mijn klanten.

Ze is een echte meerwaarde en heeft voeling met onze bedrijfsfilosofie. Nadine is de perfecte partner voor ondernemers die hun tijd en energie liever reserveren voor de taken waar zij goed in zijn.”

Wilt u uw administratie ook uitbesteden? Neem contact met ons op.