Testimonial Studio Mira

“Een samenwerking met een gouden randje”

Vraag Griet Carens, zaakvoerder van Studio Mira, waar ze het liefst vertoeft en haar antwoord zal niet lang uitblijven. “Aan mijn tekentafel, om nieuwe wenskaarten uit te werken.” De grafisch vormgeefster bracht een aantal jaar geleden een eerste reeks wenskaarten op de markt. Haar collectie blijft ondertussen groeien, net zoals haar schare fans. Waar die zo van houden? Van haar herkenbare stijl die steeds eenvoudig, puur én warm is. Het zal je misschien niet verbazen dat Griet al snel het gevoel had dat ze haar creativiteit minder goed kwijt kon in haar administratie. Gelukkig liep ze Nadine van ADS&Meer tegen het lijf.

‘Whatever you do, do it with passion’, luidt het op een van de wenskaarten van Griet. “Het was al vrij snel duidelijk dat dat niet lukte met mijn administratie,” lacht ze. “Door de vele bestellingen, werd die al snel tijdrovend en kon ik steeds minder doen wat ik zo graag doe: nieuwe wenskaarten bedenken of kaarten op maat voor klanten uitwerken. Tijdens een netwerkevent leerde ik Nadine van ADS&Meer kennen. Zij sprak met zoveel enthousiasme over haar bedrijf, dat ik best wel nieuwsgierig was naar wat ze voor mijn administratieve rompslomp kon betekenen.”

Handwerk

Heel veel, bleek al snel. “Het gepruts met manuele nummering van mijn facturen, het al dan niet aanrekenen van btw, het vlot opstellen en versturen van facturen, … dat was héél snel verleden tijd. Het uitblijven van betalingen trouwens ook, want als er iemand de kneepjes van een efficiënt en klantvriendelijk debiteurenbeheer kent, dan zijn het wel Nadine en Jelka. Dat merkte ik ook aan mijn cashflow én aan de ruimte in mijn agenda.”

“Maar hoe fijn ik het ook vind dat ik blindelings kan vertrouwen op hun administratieve talent, wat de samenwerking voor mij zo waardevol maakt, is dat ze meedenken met hun klant. Samen met mijn man ben ik bijvoorbeeld ook een koffiebar gestart. Toen we de eerste weken open waren, verraste Nadine ons niet alleen met een bezoekje, al snel dacht ze ook spontaan mee over bepaalde opportuniteiten. Een samenwerking met een gouden randje!”

Verdoe jij ook veel kostbare tijd met je administratie? En wil je graag weten hoe het anders kan?