Testimonial Paulissen IT Solutions

“De betrokkenheid, het enthousiasme waarmee het team van ADS&Meer zich smijt om hun klanten te helpen … Het klikt tussen onze firma’s”

Een passie voor IT én voor een persoonlijke aanpak. Ze vormen samen de rode draad in de dienstverlening die Ruud Paulissen zijn klanten biedt met Paulissen IT Solutions. Kmo’s uit voornamelijk Limburg en Vlaams-Brabant kunnen op de IT-speler uit Herk-de-Stad rekenen voor hun IT-infrastructuurnetwerken, hosting en telefonie. Ondertussen doet een aantal van hen ook al een beroep op ADS&Meer, net zoals Ruud dat trouwens al enige tijd doet …

In tijden van corona duurt het even voordat we Ruud Paulissen te pakken krijgen. “Het is echt alle hens aan dek,” legt de zaakvoerder uit. “Veel bedrijven moeten hun IT-infrastructuur afstemmen op de nieuwe realiteit, dus je kunt je wel voorstellen dat er heel wat bij komt kijken. We proberen nu nog meer dan anders een rots in de branding te zijn voor onze klanten.”

Debiteurenbeheer

En laat dat nu net zijn wat het bedrijf linkt aan ADS&Meer. “Ik zie dezelfde visie bij het team van ADS&Meer: de betrokkenheid, het enthousiasme waarmee ze zich smijten om hun klanten te helpen … Het klikt tussen onze firma’s.” Dat mondde uit in een wederzijdse samenwerking. “We zijn IT-partner van ADS&Meer, maar schakelen hen op onze beurt ook in voor ons debiteurenbeheer. Dat wil je immers niet zomaar aan iemand overlaten, dat wil je overlaten aan iemand die oog heeft voor de klantenrelatie, en toch kordaat genoeg te werk gaat om een vlotte betaling mogelijk te maken. Nadine kent dat delicate evenwicht als geen ander. Ze weet die klus meestal in enkele dagen te klaren, mét de glimlach.” En dat die aanpak aanstekelijk werkt, is duidelijk, want ondertussen vonden ook heel wat klanten van het IT-bedrijf hun weg naar ADS&Meer. Mooi toch?

Heb je een vraag over debiteurenbeheer en wat ADS&Meer hierin kan betekenen?