Testimonial Xtra Styling

“Een kleine investering die zichzelf snel terugverdient! Mijn pagina heeft meer volgers en ik meer klanten.”

Caroline Meeuwissen van Xtra Styling heeft een passie voor haar. Dag na dag laat ze haar klanten stralen dankzij een verfrissende nieuwe coupe én haar advies als kleuranaliste, schoonheidsspecialiste en visagiste. Een gezellige babbel en een heerlijk kopje koffie mogen natuurlijk niet ontbreken. Tijd om haar sociale media te onderhouden heeft ze nauwelijks, hoewel ze zich ervan bewust is hoe belangrijk onlinecommunicatie is voor haar zaak. ADS&Meer biedt de perfecte oplossing.

Caroline Meeuwissen: “Veel van mijn klanten zitten op Facebook. Ik wist wel dat ik er meer mee kon doen, maar had er de tijd niet voor. Ik had zelf al een bedrijfspagina aangemaakt en plaatste zo nu en dan een snel berichtje. Maar dat zag er nooit zo mooi uit. En de woorden kwamen ook al niet gemakkelijk. Bovendien miste ik regelmaat. Niet optimaal dus. De oplossing kwam van ADS&Meer.”

Meer visibiliteit

Caroline koos voor ondersteuning van ADS&Meer voor haar sociale media. “Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn aanwezigheid online. Dat geeft me een gerust gevoel. Ik stuur wat foto’s door naar Jelka, zij schrijft er een tekst bij en plaatst ze op mijn Facebook-, Instagram- en Pinterest-pagina. Ze weet perfect te verwoorden waar ik eerder over struikelde. Nu communiceer ik consequent, regelmatig én correct. En of ik het resultaat voel! Heel wat klanten komen via Facebook. Ze zagen een berichtje over een opsteekkapsel of een verzorging en vinden snel de weg naar mijn salon. Trouwens, ook het idee van mijn interactieve workshops kwam van Jelka. Ze denkt mee, geeft aanbevelingen en helpt optimaliseren.”

Grote tijdsbesparing

“Dankzij het team van ADS&Meer heb ik meer tijd om te doen wat ik graag doe. Iets wat anders uren van mijn tijd in beslag zou nemen, nemen zij me uit handen. Een kleine investering die zich snel terugverdient! Mijn pagina heeft meer volgers en ik meer klanten. Ik ben echt fan! Ik heb hen dan ook al vaak aanbevolen aan andere ondernemers.”

Wil je je net zoals Caroline meer richten op je corebusiness, maar toch professioneel aanwezig zijn op sociale media?