Testimonial Expliciet

“Nadine kwam, zag en (over)won … de administratie én heel wat harten bij Expliciet.”

 Liesbeth Vrolix is vandaag HR-manager bij de marketing agency Expliciet, maar combineerde haar HR-taken een poos lang met administratieve en financiële taken. “Naarmate het team en het bedrijf groeide, werd dat almaar moeilijker te combineren. En dus gingen we op zoek naar een officemanager.”

Een zoektocht die niet meteen van een leien dakje liep voor het Hasseltse communicatiebureau, dat vandaag zo’n 40 medewerkers telt. “Aan kandidaten was er niet meteen gebrek. Maar we zijn een jong bedrijf in een creatieve sector. Dat uit zich ook in onze bedrijfscultuur, die spontaan en extravert is. Ook die match was voor ons belangrijk en bleek moeilijker te vinden dan we dachten. Terwijl jongere profielen vaak de ervaring misten die we als snel groeiend bedrijf nodig hadden, misten we bij meer ervaren profielen vaak de persoonlijke klik. Heel veel gesprekken en ontmoetingen verder, bleef mijn takenpakket me boven het hoofd groeien.”

Vele personen in één
Een vaste medewerker zat er niet meteen in en dus besloot het team van Expliciet het over een andere boeg te gooien en freelance hulp te zoeken. “Zo leidde onze queeste op een dag naar Nadine van ADS&Meer. Iets waar we tot op vandaag dankbaar om zijn. Nadine bleek al snel vele personen in één: van financiële verbetertrajecten opzetten over het onthaal bemannen tot en met de boekhouding voorbereiden in overleg met ons boekhoudkantoor en heel veel taken daar tussenin. Zelfs onze kasten kregen een flinke opruimbeurt. En van de kmo-portefeuille kent ze alle ins en outs. Structuur scheppen in de chaos, daar krijgt Nadine écht energie van. Bovendien dacht ze kritisch mee over hoe we één en ander konden optimaliseren en wist ze zich prima aan te passen aan onze noden en werkwijze. Zo’n anderhalf jaar lang kwam ze twee dagen per week over de vloer. Mét de glimlach en een grote portie enthousiasme.”

Tiramisu
Of het ook klikte met het team? “Helemaal. Zij maakte écht deel uit van het team en ging zelfs mee op teambuilding. Je kunt je voorstellen dat er heel wat tranen gevloeid zijn op haar laatste werkdag. Ondertussen hebben we wel een office manager en financieel directeur, maar Nadine komt nog regelmatig over de vloer. Dan maakt ze tiramisu voor het team en ‘vergeet’ ze de kom en is er nog een volgend bezoekje nodig (lacht). Daar zijn wij alleen maar blij mee, onze deur staat altijd voor haar open.”

Voor facturatie, debiteurenbeheer, digitalisering van administratie, maar ook voor veel andere zaken ben je bij ADS&Meer aan het juiste adres. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?