Connecteer op LinkedIn.

Over Nadine Leyser

Administratieve freelancer, planner, cijferaar, duizendpoot en organisator

Nadine Leyser koppelt een schat aan ervaring in administratie, debiteurenbeheer, personeelszaken en secretariaatswerk aan een talent voor orde, punctualiteit en … niet onbelangrijk: een gezonde dosis optimisme. Na een veelzijdige carriére in dienstverband op verschillende administratieve diensten van kmo’s en grote bedrijven, koos ze in 2008 voor het avontuur als administratieve freelancer.

Haar doel? Ondernemers ondersteunen in hun dagelijkse werking zodat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun administratieve rompslomp. En dus meer kunnen genieten van hun onderneming én hun vrije tijd. Haar motto? Doe waar je goed in bent en laat de andere taken over aan de mensen die daar goed in zijn.

Haar leuze: Orde in alles, brengt alles in orde!

Na een grondige analyse van uw administratie gaat Nadine zelf aan de slag om haar oplossingen in praktijk te brengen en uw hele administratie tot in de puntjes te verzorgen. Haar talent voor multitasking komt daarbij heel goed van pas.

Nadine in een notendop?

  • een punctuele planner
  • een accurate cijferaar
  • een bedreven begeleider
  • een administratieve duizendpoot
  • een stipte organisator

Op zoek naar een administratieve freelancer die van aanpakken weet en uw administratie in geen tijd organiseert en structureert?

Neem contact op met Nadine Leyser voor meer informatie.