Wegwijs in de administratieve doolhof

Eureka! U hebt het ei van Columbus gevonden en wilt graag starten met een eigen zaak? Dan zijn er een heleboel administratieve verplichtingen die u in orde moet maken vooraleer u … uw ei kwijt kunt.

Praktisch stappenplan bij de start

ADS&Meer bouwde heel wat ervaring op in de begeleiding van startende zelfstandigen. We helpen u dan ook graag met het volledige administratieve plaatje. Met een praktisch stappenplan loodsen we u doorheen het administratieve kluwen: van de aanvraag van uw btw-nummer en de wijziging van uw sociaal statuut tot de afsluiting van uw verzekeringen voor zelfstandige ondernemers. We staan u bij met raad en daad, zodat u een vlotte start maakt en vanaf het eerste moment geniet van uw leven als zelfstandige ondernemer.

Goed bezig?

Bent u een tijdje bezig als startende zelfstandige en komen de eerste cijfers eraan? Dan helpen we u om die cijfers te interpreteren: vertalen we de informatie die u van uw boekhouder krijgt naar een begrijpelijke taal en praktische acties. We fungeren als tussenpersoon tussen u en uw accountant en bezorgen u maandelijks een handige Excel-file met alle relevante gegevens en overzichtelijke grafieken. Zo vermijdt u onaangename verrassingen en blijft ondernemen plezierig!

Loop als startende zelfstandige niet verloren in een administratieve doolhof.

ADS&Meer wijst u met plezier de weg.